Veilig mailen

Cliënten Login = veilig mailen en EHealth
Een goede werkrelatie is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van de behandeling. Het is een samenwerking waarin geprobeerd wordt om efficiënt en effectief de problematiek te verminderen of op te lossen. Daarbij kan het goed zijn om tussen de sessies door contact te hebben, oefenopdrachten of informatie door te geven etc. Dit heet tegenwoordig Ehealth. Dus eHealth kan onderdeel uitmaken van de behandeling.

CVMP gebruikt hiervoor de Cliëntenlogin. Zo kan er binnen een beveiligde omgeving berichten gestuurd worden. Het voordeel is dat u zo tussen de sessies zelfstandig verder kan werken en zo een hoger behandelrendement behaalt.

In sommige gevallen is het mogelijk een groot deel van de behandeling volledig via eHealth te doen, via een zogenaamd geprotocolleerd behandelprogramma. Indien dat passend is, zal dit in het intakegesprek besproken worden. Het voordeel van de Cliëntenlogin is dat er een op maat gemaakt eHealth traject kan worden aangeboden, passend bij uw klacht en tempo.

Op de website is het mogelijk om in te loggen op uw eigen Cliëntenlogin. Deze beveiligt u met een zelf gekozen password. Wanneer er nieuwe berichten klaarstaan ontvangt u via de gewone mail hier een melding over.